Preventie? Laat uw riool inspecteren!

Onzichtbare problemen vinden

Borrelt uw riool? Dan kan er een verstopping op de loer liggen. Laat dan uit voorzorg uw afvoer inspecteren zodat u straks niet tegen hogere kosten aanloopt.

Voor het controleren van u rioolsysteem in en om u huis gebruikt Dirk Schaap Rioolservice camera's om diverse leidingen te inspecteren.

Zo kan er bijvoorbeeld worden geconstateerd of een verstopping bijvoorbeeld door boomwortels, of een rioolbreuk worden veroorzaakt.

Via de camera kan er bepaald worden welke werkzaamheden nodig zijn om de verstopping effectief te verhelpen en hoeft er geen onnodig graaf of hakwerk te worden uitgevoerd. 


Weg met nare geuren!

  

Het is niet prettig om thuis te komen in een woning welke niet fris ruikt. Soms wordt stank veroorzaakt door een verstopt riool. Het is echter niet altijd duidelijk waar de geur vandaan komt.

Zo kan het eveneens voorkomen dat er geen verstopping is, maar dat bepaalde delen van het huis alleen bij heftige wind of neerslag naar rioolgeur ruiken. Dit probleem kan zich zowel in oude als in nieuwbouw woningen voordoen.

Voor het laten lokaliseren van de stank kunt u het beste een specialist in de arm nemen. Grotere problemen kunnen namelijk worden vermeden door de stankoverlast al in een vroeg stadium te laten opsporen.

Wij zijn gespecialiseerd in zowel alle binnen- als buitenrioleringen. Daarbij beschikken we over geavanceerd apparatuur en zijn we op de hoogte van de laatste technieken om dergelijke situaties adequaat te analyseren. Uiteraard zullen we het probleem daarna spoedig voor u oplossen middels een toepasselijke reiniging.


Preventief reinigen

Door : Sella

Niemand staat te juichen wanneer men in de woning of het bedrijf met een verstopping te maken krijgt. Wanneer u het niet zo ver wilt laten komen, kunt u ons inschakelen voor het preventief laten onderhouden van het riool. Uw schoorsteen wordt immers toch ook regelmatig gecontroleerd.

Het rioolstelsel van een woning of het bedrijf hoeft over het algemeen niet jaarlijks preventief te worden onderhouden, maar door het bijvoorbeeld eens in de drie tot vijf jaar te laten doen, kan er een heleboel ellende worden voorkomen. Er zijn echter ook bedrijven waarbij het absoluut essentieel is om de riolering jaarlijks te laten controleren.

Elk rioolstelsel heeft namelijk de vervelende eigenschap dat ze in de loop der tijd vervuild raakt. Regelmatig laten reinigen is eigenlijk vanzelfsprekend. Preventief onderhoud kan bovendien eventuele op komst zijnde verstoppingen opsporen en daardoor geheel voorkomen. Bij een dergelijk onderhoud wordt het rioolstelsel nagelopen en grondig gereinigd.

Wilt u de riolering preventief laten checken door ons? We bespreken uw wensen en situatie graag persoonlijk om zo tot een passend voorstel te komen.


Zwembad aanleggen? Wij kunnen de graafwerkzaamheden verrichten

  

Wat is er mooier dan op een heerlijke zomeravond in een zitkuil in uw tuin te zitten, of te genieten van het leven in en rondom een vijver in uw eigen tuin… of nog mooier, misschien wel zwemmen in een zwembad op uw eigen terrein?

Wellicht denkt u er over om de tuin binnenkort te verfraaien met een zitkuil, vijver of een zwembad, dan is het goed om te weten dat u niet zomaar moet beginnen met het graven van een kuil. Dergelijke klussen zijn er namelijk bij gebaat om van A tot Z nauwkeurig uitgevoerd te worden.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in rioolwerkzaamheden, maar wij hebben ook jarenlange ervaring wat betreft het deskundig aanleggen van vijvers en zwembaden. Wij hebben de beschikking over eigen graafmachines en helpen u graag als het gaat om graafwerkzaamheden in en om uw huis of bedrijf.


Telefoon in gesprek en u wilt niet wachten?

Deze opties zijn alleen beschikbaar tijdens kantoor uren